in English / englanniksi
shakkitilastoja > uutisia

Uutisia

Tällä sivulla tiedotetaan sivustoon liittyvistä muutoksista. Sivujen sisältöön liittyviä uutisia (vahvuuslukuennätyksiä ja vastaavaa) löytää Twitteristä.

2023-02-08
Sivusto on ollut pitkään aika lailla oman onnensa nojassa. Automatiikat pyörivät edelleen, mutta käsin on päivitetty lähinnä Suomalaiset ulkomailla -sivua ja arvonimituloksia. Katsotaan josko tälle joskus ehtisi antaa hieman enemmän huomiota. Hostaajaa vaihtaessani huomasin Parhaat pelaajat ICC:ssä -sivun olleen rikki siinä määrin, että englanninkielinen versio ei päivittynyt enää lainkaan. Se on nyt korjattu. Sinällään on toki kyseenalaista miten mielekkäitä nämä ICC-listat enää ovat, FICS-listasta puhumattakaan. Lichess-listassa voisi olla järki, mutta se vaatisi tekemistä.

2015-11-11
Sivusto siirtyi osoitteeseen shakki.kivij.info. Samalla poistin joukon vanhentuneita sivuja. Osa niistä saattaa toki ilmaantua jossain vaiheessa takaisin.

2015-09-03
ICC:n parhaiden pelaajien listan tuottaa nyt upposen uusi ohjelma. Suomilista syntyy vielä toistaiseksi vanhalla. ICC antoi huomaavaisesti käyttööni tunnuksen listan ylläpitoa varten, joten uusien pelaajien haku toimii jälleen! Näkyvin muutos tosin lienee pelityyppien uusi, nykysuosiota paremmin noudatteleva järjestys.

Juha Kivijärvi